dilluns, 9 d’agost del 2010

Inici del viatge a les Gorges del Tarn

Hola a tots! Encara no havíem dit res perquè teníem problemes tècnics amb l'ordinador...finalment ho hem sol·lucionat! ufffffffffffff!

Us fem cinc cèntims del nostre viatge... El viatge de vinguda, que havia de ser de 4 hores i mitja, va ser de....9!!! Sortint ja vam trobar cues a la benzinera (era operació sortida), després caravanes a l'autopista, i més caravanes...i quan ja havíem agafat la directa dins de França...obres! Quina pu...! Bé, ens ho vam agafar amb calma i alegria, i després de no sé quantes parades tècniques per l'Anna i en Pere (si, ho heu sentit bé, no per la Jana) finalment vam arribar a lloc a les 8 del vespre.
Com que era tard, vam decidir quedar-nos en el primer camping que vam trobar (que era força cutrillo), i el matí següent ja vam iniciar la búsqueda d'un camping més decent. En vam trobar un de molt xuli, davant una platgeta del riu. El lloc maquíssim! Els waters francesos ja no són tant macos...però pot passar.
El diumenge de relax, havíem de recuperar les forces del viatge en cotxe, matí muntant tenda, i banyadeta al riu...tarda a donar una volteta i a comprar una mica de carn per les papilles de la Jana! Un lapsus de la mama que va pensar en quasi tot, però, és clar, sempre pot quedar alguna cosa, (després d'aquest viatge "els monta" es faran una idea del què és tenir fills, i es decantaran cap al si o no!).
Dilluns decidim fer una ruta en kayaks pel riu, però la Jana és massa petita i no pot pujar, en Sergi es "sacrifica" i es queda a terra amb la nena esperant que en Pere, l'Anna i l'Amàlia facin l'aventura. Molt xula, per cert. A la tarda en Monta es troba fatal (potser alergia, costipat, poter alergia als nens....) i ens quedem al camping fent més relax...Això d'anar amb nens ja ho té!
En resum, estem envoltats de natura, anirem fent coses per aquests voltants, i que consti que anem al ritme "del monta", que el ritme no el marca pas la Jana!
Petons a tots!

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Ja m'ho crec ja: a l'horari dels monta! ja ja ja. Bé, m'alegro que us vagi tant bé i aprofiteu i disfruteu aquests dies de tranquilitat i relax!

Petons a la family Lugo y Monta.

Anònim ha dit...

Com va la meva "nena" de 4 rodes? Encara esta sencera?
Molts petons des del Ganges !!!

Barbara i Pere

Anònim ha dit...

Jo boto pel si!!!
Relax relax...
Passeu-ho molt be!
Anem penjant fotitos..
Barbara.