diumenge, 8 d’agost del 2010

Primeres hores a l'India !

Estem flipant! Al.lucinat!

Aquesta es l'unica paraula que defineix les primeres hores de la nostra aventura en aquest pais.
Despres del llarg viatge d'ahir, en arribar a l'aeroport i agafar el taxi per anar a "l'hotel" ja tenim la primera anecdota. La resumeixo aixi: el viatge de 30 min es va convertit en mes d'hora i mitja i un pil.lo de kilometres pel caos d'aquesta enorme ciutat... (detalls a la tornada).

La segona..."l'hotelet"... per Deu!... millor dit, per Shiva!...quina cutrada!
Us imagineu l'habitacio on mai dormirieu i la dobleu per dos i no s'acosta ni de lluny al l'antro on hem fet nit... Les fotos prometen ser espectaculars!

Ens llevem amb la "fresqueta" dels 38C de temperatura al carrer.... caos!

Circulacio terrible, mec mec, mic mic, moc moc, ..... gent i gent, MOOOOOOOOOOOOLTAA GENT i quan diem MOLTA es MOLTiSSIMA gent.... per arreu ... de tots colors i "formes" (per no dir de-formes)... i olors.

Olors? He dit olors? L'impacte es brutal.... la xafugo asfixiant.... i les olors t'envolten... de vegades encisadores... altres no tant...

Per sort avui em contactat amb un guia conegut de la familia Tutusaus que ens ha conduit per aquest mar multicultural , multiracial i multi de tot que es New Delhi....
Dema, ja solets, cap a Agra i el seu TAJ MAHAL.

La Barbara i jo, en resum estem be... de moment "distrets" amb tot el que ens envolta... a vegades una mica agobiats pero en general, contents!

Mentres escric aquestes 4 ratlles en el Ciber... ens acaba de passar una rata per sota les cames... haurieu de veuere a la Barbi (que la tinc al costat intentant contactar amb la ONG SONRISAS DE BOMBAY) escribint amb totes dues cames flexionades sobre la cadira per evitar que els seus peuets facin de cuixi al "roedor" que tan amablament ens acompanya...

Petons a tots!
Continuara....

PD
No hem posats fotos pq tenim el cable a l'hotel... l'hem canviat .....hem passat de categoria cutre a semicutre... ji ji ji)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jaja! Benvinguts al continent asiatic. Que bones les anecdotes i mes que us en passaran. Passeu-vos-ho d'allo mes be i pengeu fotos que el cable no es excusa!!!

Namaste Companys

Jose

Anònim ha dit...

jajaja

Ja heu superat el primer impacte, les olors i els mec mec.. ;P

un petonet a tots dos!!!

Martulinaa

Unknown ha dit...

I les teves cames estirades tot el sota de la taula i sense muecas, Pere? Buf! ja sabeu que a mi m'encanten els animalons, però que et passi una rata per sota les cames qn representa que estàs en un local tancat ? nye... Bé, suposo que és l'aventura que buscàveu, amb tots els pros i cotras! Però segur que tot això tindrà la seva recompensa. Que vagi bé el Taj!i seguiu informant!

Petons!