dimecres, 18 d’agost del 2010



Hola a tots, des de la darrera vegada han passat molts dies...però això del wifi en els càmpings és una història! Els últims dies ens hem mogut molt...Un cop instalats a prop de Meyrueis, en ple parc natural de la Cevenne, hem fet una caminada cap a un castell, el castell de Roquedoles, envoltat d'uns boscos impressionants, llàstima que el castell estava tancat perquè s'ha de rehabilitar i no vam poder visitar-lo per dins.




A la tarda vam decidir anar a una granja típica de la zona, perquè la Jana veiés animalets. Era una granja típica, típica, amb una pudoooooooooooor! Us juro que costava respirar! Però vam veure galls, gallines, pollets, gossos, porcs, gatets i cabretes, a les que vam veure com munyien!
També ens van ensenyar la cava en la que guarden el formatge que fan ells mateixos amb la llet de cabra...que bo! El matrimoni que portaven la granja també eren peculiars...Va ser divertit!
El dia següent vam anar a veure l'abisme de Bramabiau, espectacular! Només el vam veure de fora perquè en Sergi deia que si no en feia el barranc li era igual, i a mi em fan pànic les coves, de manera que no vam entrar-hi. Però des de davant ja es veu espectacular! Vam continuar el camí fins a Millau, a on vam fer més compres i vam anar a un càmping a un poblet proper. A la tarda vam visitar la ciutat i en Sergi va arreglar la meva bici que necessitava uns arreglos!
L'endemà, a fer servir la bici!!!! Ens va costar trobar una ruta que fós apte per portar-hi la Jana, perquè, és clar, tampoc cal seguir un GR...vam fer una ruta que seguia el riu Tarn. Era suau però suficient perquè la Jana disfrutés de la ruta i no es cansés. I a la tarda...a les coves de Roquefort! Sabeu el formatge roquefort? doncs el fan en unes coves en el poblet de Roquefort..molt interessant....
Afegirem les fotos quan poguem!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

FElicitats des de Katmandu!
Aqui de moment tot OK...
Esperem trobar-nos amb el Jose.. pero no tenim ni idea d'on para....algu ho sap?
Tampoc hi ha manera de comunicar-nos amb ell.... ni amb mobil ni per mail... i ames els de Mataro no ens fan ni cas... vinga enviar SMS per saber si coneixen on esta en Jose.... i ningu contesta!
Algu te noticies?????

Pere I Barbara

Anònim ha dit...

MMmmmm... Roquefort+Sergi.... no quadra la cosa.... va entrar amb masquereta a les coves del formatge???

Pere

Anònim ha dit...

Companys! Tot be, pero mare meva quina aventura mes dura i plena de patiment durant aquests darrers 5 dies.

En fi, tindreu noticies meves aviat ja que he d'actualitzar el blog i torno el 26 d'agost.

Namaste

Jose