dijous, 12 d’agost del 2010

Gorges de la Jonte

Ja tornem a ser aquí !! la Jana, l'Amàlia i en Sergi segueixen la seva ruta per Tarn-Jonte, sense haver patit cap tipus de "virus-Montasell". Dimarts quan varen marxar els Montasell, se'ns va fer un buit, de fet tot el camping va plorar la marxa de l'Anna i en Pere. És broma, però ens sap greu nois, queda pendent, eh? Va ser difícil explicar als francesos, tan amables ells, que marxaven per malaltia, je, je..., varem fer un canvi de parcel·la en el mateix camping...Tornant a l'amabilitat dels francesos, la Jana pobreta es passa tot el dia dient "hola" a tothom (és la única paraula que sap dir), i m'imagino que la paraula hola no deu ser coneguda perquè ningú li torna el saludo!!, pobra, esperem que quan arribem a Mataró no hagi canviat l'hola per bonjour.

Bé, dimarts varem anar a visitar el poble de Sainte-Enimie, molt xulu, jo em vaig menjar un gelat de menta...

Dimecres tornem a la Malène, perquè jo volia fer el descens de canoa pel Tarn, aquesta vegada d'11Km, tot un repte, i molta difícultat tot tenint en compte que no hi ha més de dos pams d'aigua, ;-), la Jana i l'Amàlia m'esperen en una platjeta del riu Tarn. Quan jo acabo el trajecte en canoa (que havia de ser de dues hores però en Sergi el fa en una hora i quart, serà competitiu el noi!) anem tots tres a fer un senzill trekking seguint el riu Tarn cap amunt, per la riva esquerra, fins al castell d'Hauterives, a on hi ha un poblet format per mitja dotzena de cases de pedra en les que encara hi viuen algunes famílies. El trajecte és molt bonic!
Aquest matí decidim moure'ns, tornar a la civilització per comprar quatre coses al super i canviar de zona, aquest cop cap a les Gorges de la Jonte. Són més profundes però també molt boniques...a veure què hi fem...ja tindreu més notícies.
Fins aviat!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola familia!!

M'alegro que els virus "Montasell" no us hagin afectat mes del compte (tret de la pena k deveu haver passat a causa de la seva marxa).

Jo de vosaltres aprofitaria i li ensenyaria el bonjour tambe a la Jana.. mes que res per anar/li forjant el gust per als idiomes...

Una abracada

Eva

Anònim ha dit...

Noiets,
Sembla que el viatgillo esta ple d'activitat. Que be!
Fareu el viatgillo per la via del tren amb el "vago manual"?
Com li va a la Jana la cadireta nova per la bici? Segur que hi va molt be!
Un peto des de Bombai.
Barbara i Pere (des d'un internet cafe ruinos).

Unknown ha dit...

Ahir va caure un ruixat a Mataró que ni a la India ! :-) M'alegro q la marxa dels Monta no us hagi trasvelsat! El virus segeuix el seu procès, ahir van estar donant guerra a casa els ocupes ;-)

Eva, q no expliques les teves últimes anècdotes ? on pares ara ? i quines feines agrícoles t'acompanyen ? I Bàrbara i Pere! no em feu patir més i expliqueu-nos coses boniques i agradables, no viatges desafortunats ni estafes deshonestes! I del Jose ? fa dies que no en sabem res!

Petons a tots !

Anònim ha dit...

Ei.. els Munta seguim vius. Avui dilluns, en Pere ja estava recuperat i amb les bosses apunt per fer unes segones vacances a la Cerdanya... tatxaaan.... a l'Anna li fa mal l'estomac...
Anem al metge, i ufff... no és l'apèndix. Però, com que el dolor no para, ajornem la partida del viatge.
A veure si demà dimarts, les coses milloren.


Pere M. i Anna S.