diumenge, 15 d’agost del 2010

Escalada en familia

Abans de començar a explicar els nostre viatge, us hem de dir que en total portarem un mes fora, això vol dir que tenim molta informació als nostres caps i que la intentarem resumir tant com puguem per no fer-nos pesats. Com ja sabeu intentem seguir escalant amb l'Aina, això vol dir buscar zones aptes per nens (poca aproximació, bon peu de via i, si potser, bones vies).

Com tampoc ens agrada la calor ens anem cap als ALPS !!!


França primera part:

Aquests primers dies a França, l'Aina ja ens va demostrar que ens ho posaria molt fàcil, vam poder escalar cada dia, amb ella jugant tranquilament a peu de via, només protestava una mica quan escalava la mama, em tocava fer escalada express!!!

Els llocs on vam escalar van ser:

Pierre du quart (al costat d'Aix-les-bains) ,Duingt (al costat d'Annecy) i Les Gaillands(Chamonix)

Suissa sud:

Aquí no vam escalar pel vent que feia , però són dos llocs molt recomenables: Dorenaz (al costat de Martigny) i Barme (a la vora de champery). Aquest últim era com escalar al costat de casa de la Heidi, però massa fred per la peke.

Suissa italiana (Ticino):

Vam escalar a Arcegno (al costat de Locarno i tocant Italia), una escola que ens va sorprendre pq no havíem sentit mai a parlar i està molt bé.

Després de passar per Interlaken i ja disposant de cangurs ( que grans són els avis i quina sort que tenim) hem pogut escalar via llarga a diverses zones de suissa, Italia (valle de Aosta) i França (Ecrins).

via llarga a Suissa

Esportiva al Valle de Aosta (escalada molt atlètica)

Només dir-vos que ja triguem a fer una romeria GEAMM a Ailefroide ( Ecrins), el paradís de la via llarga assequible i equipada (aquí no abandono cap via, Ferranet!!!)

Escribim aquesta entrada desde Orgon (Alpilles, prop d'aix-en-provence) on ara un altre cop sense cangurs buscarem zones d'escalada per nens, de moment ja tenim força candidats (Mouries, Le Paradou, etc ..) on esgotar
em aquest últims dies que ens queden ....

Esperem veure-us aviat !!!

Aviat l'aina comença a escalar amb nosaltres ...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola familia! Que be i quines impressions.

Carai! L'Aina sembla feta tota una crack. Cuideu-vos molt, escaleu molt i que la fuerza os acompanye!

Aixi de tornada ens ho expliquem tot, i mirem fotos i fotos i fotos.

Abracada gran i petonets a Aina.\

Namaste

Jose

Anònim ha dit...

JOooo..... jo vull fer de cangur.... almenys podré sortir de Mataróooo...
Quina enveja cabrons!! A veure quan muntem aquestaq colectiva a Aillefroud aquest!!

Records dels ViruMonta.

Pere M.